29.09.2024 -Türkiye Son Habercilikte Son

17/25 Sonrası Süleyman Soylu İç İşlerine Gelseydi

17/25 Sonrası Süleyman Soylu İç İşlerine Gelseydi

1725-sonrasi-suleyman-soylu

17/25 Sonrası Süleyman Soylu İç İşlerine Gelseydi 15 Temmuz Olurmuydu?

Sayın içişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey 17/25 Aralık sonunda Hemen göreve gelseydi,yan iİçişleri Bakanı Olarak O Zaman atansaydı acaba 15 Temmuz işgal Harekatı Yaşanır’mıydı yoksa Yaşanmazdı diye bir düşünelim, Ama Atandıktan sonra yaptıklarını Göz önüne Alarak tespit yapmalı.

Eğer 17 25 sonrası sayın soylu atansaydı bu Şerefsiz yapılanma ve ortakları terör gurupları Arkalarındaki Büyük Güçlerin Ajanları Yeli işbirlikçiler Bu kadar Rahat Çalışma ortamı bulabilir miydiydiler. Sayın Soylu Göreve Gelseydi başta İçişlerinde Olmak üzere Emniyet içinde Gerekli temizliği Yapmış olsaydı İnanın Sadece Emniyet İçinde iki Kısım Düzeltilseydi bu işgal harekatı biraz zordu.

Emniyet içinde İki kesim dedik ya Birincisi 2004 2010 aktif olarak ele geçirdikleri ve başlarında bütün müdürleri kendi hainlerden Teşkil ettiği POLİS AKADEMİSİ ikincisi Emniyet İSTIHBARAT. Sayın Soylu 17 25 Sonra göreve gelmiş olsaydı 04.04.2015 yılında kapatılan ve fakat buranın bütün yöneticilerini Mercek Altına Almadan bazılarını İl Emniyet Müdürü yapmazdı ve önemli görevlere getirmezdi burası POLİS AKADEMİSİ”hainlerin birçoğunun yetiştiği yer Çünkü Refansı FETÖ Olmayan buraya Giremezdi,Onlar’da Buranın Başında Olanların Bazıları Hala Aktif Görevde Yapılan Son Valiler Emniyet Müdürlerin Değişmesinde Yinede İL bazında Görevde kalanlar olmuştur.

Diğer Kısımda İSTIHAHBARAT sayın Soylu 17 25 hemen Sonra Gelseydi İnanın bunların Bütün oyunları bozulurdu Çünkü Sayın Soylu gelene kadar Emniyet İstihbarat çoğu ilde Çok güzel bir Çalışma yapıyordu Fakat Sonuçlarını Emniyet abilerine Teslim Ediyorlardı Sayın Süleyman soylu olsaydı buda Gerçekleşmezdi. Sayın Bakanım İlerde Hala Arıza var.

Birde çok önemli Olan Gelecek yeni Oyunu Önceden Tesbit Etmek Tabi’ki şu An siz ve Ekibiniz bunu Tesbit etmiş Çalışmalarınızı Yapıyorsunuzdur Çünkü Asıl Büyük OYUN hazır Sadece Zamanı ve …Haşa Akıl vermek gibi olmasın.

Sayın Bakanım Demek ALLAH bugünü size kısmet Buyurmuş Siz ALLAH ve VATAN sevgisini bilip Yaşayan biri olarak kısa Zamanda Halkın Gönlünde Taht Kurdunuz 15 yıllık AK Parti iktidarı İçinde İçişleri Bakanı Görevini layığıyla yapacak Şu anki ortama göre Ender kişilerdensiniz, Çünkü bırakın 15 yıllık AK parti İktidar zamanını 40 yıldır Hiç bir Hükümet ve İÇİŞLERİ Bakanını yapmadığı kadar Her Türlü Terörün Üstüne çok ciddiyetle gidiyorsunuz, ilerdeki sıkıntılarda bir önce giderildiği ve istihbaratın zamanında yerine ulaştığı Zaman İşiniz biraz daha rahat Olacak. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN .

 

Malatyalı Hakkı Şenyiğit

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.