TürkiyeSON - 28.03.2024 -

2015 yılında yapılacak..

2015 yılında yapılacak..

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce 2014 yılında başlatılan ‘Abone Bilgilendirme Toplantıları’ devam ediyor.

2015 yılında yapılacak..

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce 2014 yılında başlatılan ‘Abone Bilgilendirme Toplantıları’ devam ediyor.

Arapgir İlçesi’nde gerçekleşen toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı İsmail Güney, şube müdürleri ve Arapgir İlçesi köy statüsünden mahalle olan muhtarlar katıldı.

2015 YILINDA YAPILACAK

Toplantıda konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, MASKİ tarafından Arapgir İlçesi’ne yapılan hizmetler konusunda muhtarlara bilgi verirken, 2015 yılında yapılacak yatırımları anlattı. Kaya, Abone Bilgi Güncellenme çalışmalarında muhtarlara büyük görev düştüğünü ve bu konuda MASKİ’ye yardımcı olmalarını istedi. Arapgir İlçesi’ne yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak muhtarların görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, bu tür toplantıları sık sık düzenleyeceklerini ve muhtarlardan gelen istekler doğrultusunda da aciliyet durumuna göre alt yapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade etti.

KALİTELİ OLUYOR

Toplantının çok faydalı geçtiğini söyleyen Arapgir İlçesi mahalle muhtarları ise, “İstişare halinde olunduğu zaman hizmet daha hızlı ve daha kaliteli oluyor. MASKİ, her zaman yapılacak çalışmalar ve yenilikler hakkında bizleri bilgilendiriyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Özgür Özdemir’e, MASKİ Müdür Yardımcılarımıza ve MASKİ personellerine teşekkür ediyoruz” dediler.turkiyeson.com.bülten

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.