TürkiyeSON - 28.03.2024 -

2016-2017 Hentbol Müsabakalarında Tam Hız

2016-2017 Hentbol Müsabakalarında Tam Hız

2016-2017 Deplasmanlı hentbol 2.liginde ilimizi temsil eden kulübümüz Karşıyaka ilköğretim okulu spor kulübü hentbol takımı cumartesi günü İlimizin diğer temsilcisi Karakoçan Tepe belediye sporla  karşılaştı.

Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Karşıyaka kulübümüz maçı10 sayı farkla 36-46 kazandı.Kulüp başkanı ve aynı zamanda Kulüp antrenörü olan Fethi AYDIN  takımlarının ilkokuldan beri bir arada oynayan   FIRAT BESYO ve Kaya KARAKAYA spor lisesinde  eğitim hayatlarını sürdüren  genç oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu diğer takımlar gibi sadece günü kurtarmak için değil bünyemizde bulunan genç sporcularımızın gelecek yıllarda birer beden eğitimi öğretmeni olarak yetiştirmek Onları gelecek kuşaklara sporun içinden amatör ruhla yoğrulmuş bu mücadelenin zorlu aynı zamanda zevkli yanlarını yaşamış bireyler olmaları hasabiyle nesillere bir çok deneyimleri tecrübeleri aktararak spor kültürünü ve ahlakını alan bireyler olarak yetişeceklerdir.

Kulübümüzün en önemli amacı adını aldığımız mahallenin kozmopolit bir yapıya sahip olması burda oluşabilecek çeşitli olumsuzluklara yönelecek gençlerimizi küçük yaşlarda spor yoluyla olumlu davranışlar sergileyecek birer birey haline getirmektir.

20 yılı aşkın bir süredir mahallemizde yaptığımız çalışmaların meyvelerini gençlerimizin okuyarak bir çok mevkilere gelmesi(öğretmen öğretim görevlisi polis vb) bizleri ziyadesiyle sevindirmekte ve yorgunluğumuzu gidermektedir.

Kulüp başkanı Fethi AYDIN Elazığlı işadamlarına ve resmi kurum müdürlerine de seslenerek vermiş olduğumuz bu mücadele de bizleri yalnız bırakmasınlar çünkü bizler bir okul spor kulübüyüz bu nedenle maddi  zorluklarla mücadele ediyoruz.Çoğu zaman maçlara giderken sporcularımızın iaşesini karşılamakta zorluk çekiyoruz. Kulüp olarak resmi kurum müdürlerinden ve Değerli işadamlarından  gideceğimiz MARDİN,BATMAN SİİRT,VAN ,DİYARBAKIR VE MALATYA Deplasmanlarının ulaşımlarının sağlayacaklarına da canı gönülden inanıyoruz.Bu ulaşım konusu bizler için çok büyük bir külfette tutmamaktadır.Malumunuz yerel bazda bizler bunları karşılamakta zorluklar çekiyoruz inanıyoruz ki Elazığ’ımızın bir birinden Değerli iş adamları ve bürokrasileri bu konular el atacaklardır.Biz Okul Spor Klüpleri Olarak gençlerimizi topluma kazandırmak amaçlı yapılan bu tür faaliyetlere destek olacaklarına inanıyoruz.Sizden bir kulüp başkanı ve antrenör ve eğitimci olarak yapılan bu çalışmaları desteklemenizdir.Şimdiden göstereceğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Ayrıca duyarlılık gösterip Karakoçan deplasmanının ulaşımını sağlayan KALEHAN ENERJİ  firmasına ve iş adamı  Avukat İbrahim GÖK beyefendiye  kulübüm şahsım ve sporcularım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

FETHİ AYDIN

05055656987

KULÜP BAŞKANI

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.