16.05.2025 -Türkiye Son Habercilikte Son

2025 aile yılında engelsiz ve kapsayıcı aileler için tarihi çağrı!

2025 aile yılında engelsiz ve kapsayıcı aileler için tarihi çağrı!

2025 aile yılında engelsiz ve kapsayıcı aileler için tarihi çağrı!

Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Derneği (EVSAD) Malatya İl Temsilcisi Doç. Dr. Neşe Mehmetoğlu, Engelliler Haftası nedeniyle bir açıklamada bulundu.

“Engellilik Sadece Bireysel Değil, Toplumsal Bir Sorumluluktur!”

Doç. Dr. Mehmetoğlu, açıklamasında engelliliğin yalnızca bireysel bir durum olmanın ötesinde, derin bir toplumsal ve ailevi sorumluluk taşıdığını güçlü bir şekilde ifade etti. EVSAD’ın bu bilinçle hareket ettiğini belirten Mehmetoğlu, fiziksel, dijital ve sosyal alanlarda erişilebilirliği kalıcı olarak artırma ve önyargılardan arınmış, dayanışma esasına dayalı güçlü bir aile yapısı inşa etme misyonlarının altını çizdi.

2025 Aile Yılı: Engelli Aileleri Güçlendirme ve Kapsayıcı Politikaların Yılı Olacak!

2025’in “Aile Yılı” ilan edilmesinin engelli bireylerin ailelerinin desteklenmesi ve kapsayıcı sosyal politikaların yaygınlaştırılması için eşsiz bir fırsat sunduğunu vurgulayan Mehmetoğlu, bu özel yılın toplumsal duyarlılığı en üst seviyeye çıkaracağına olan inancını dile getirdi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.