TürkiyeSON - 29.03.2024 -

2071 Gençlik Teşkilatı Malatya’da kuruldu.

2071 Gençlik Teşkilatı Malatya’da kuruldu.

Malatya’da 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı kuruldu..

Malatya’da 2071 Gençlik HareketiKonu ile ilgili bugün teşkilat binasında basın açıklaması yapan 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı İl Başkanı Mehmet Yılmaz, teşkilat çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bilgiler verdi. Yılmaz açıklamasında, “ Bu kutlu hareketin hiçbir siyasi parti ile bağı yoktur. Ve olamayacaktır. Ancak milletin adamı olmayı başarmış niyetinden hiç şüphe duymadığımız, büyük ustamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında her zaman bir nefer olacağımızı tüm kamuoyuyla bir borç biliyoruz. Yılmaz açıklamasının devamında ise bir doktrine sahip olmayan, siyasi organlardan icazet almamış olmasına rağmen siyasetle arasında bir kanal açıp nemalanmaya çalışan, hem Kemalist hem de Osmanlıcı gibi hilkat garibesi bir yapıyla ortaya çıkan dernek ve oluşumlarla 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı’nın karıştırılmaması gerektiğini bildirdi.

Başkan Yılmaz, 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı’nın hedeflerini ise şöyle sıraladı;

Kendi tarihiyle, atalarımızdan miras kalan kültürüyle barışık bir gençlik yetiştirmek, akılını hiç bir faniye kiraya vermeyen Kuran-ı ve Resulullah’ı (sav)rehber edinen nesiller yetiştirmek. Bize dayatılan sınırları reddedip, doğal sınırlarımız hedefleyen gençler yetiştirmek amacıyla teşkilatımızı kurmuş bulunmaktayız” diye konuştu.

2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı Malatya’da yönetim kurulu ise şu şekil;

Mehmet Yılmaz (il Başkanı)

Levent Ruşen Doğan,

Mehmet Gezer,

Kadir Özdemir,

Şerif Tekin,Metin Acar,

İlhan Uruk

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.