TürkiyeSON - 19.04.2024 -

Analig Masa Tenisinde Türkiye 3.’sü Oldular

Analig Masa Tenisinde Türkiye 3.’sü Oldular

Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finalinde Malatya takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

 

986309Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan, 09 – 11 Mayıs tarihleri arasında Konya İlinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finalinde Malatya takımı Türkiye üçüncüsü oldu.
Alınan bu başarıdan dolayı Malatya Masa Tenisi Karması sporcuları Yusuf Çurgatay, Arda Genç, Uğur Bayer, Alican Şeker Antrenörleri Ömer Tekin ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Nail Ölmez, İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.
Ziyaret sırasında bir açıklama Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, ‘’Anadolu Yıldızlar Liginde birbirinden güzel dereceler aldık. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Masa Tenisi Karması sporcularımız Yusuf Çurgatay, Arda Genç, Uğur Bayer, Alican Şeker Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finalinde üçüncü olarak ilimize dönmesi bizleri oldukça gururlandırdı. Başarılı olan sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Umarım bundan sonraki Müsabakalarda ve Şampiyonalarda yine böyle güzel dereceler alırlar. Şahsım ve kurumum adına dereceye giren sporcularımız Yusuf Çurgatay, Arda Genç, Uğur Bayer, Alican Şeker’i ve bu başarılı sporcularımızın yetişmesinde oldukça büyük emekleri olan il müdürlüğümüz Masa Tenisi Antrenörü Ömer Tekin’i ve tebrik Masa Tenisi İl Temsilcisi Nail Ölmez’i ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.