TürkiyeSON - 18.04.2024 -

Büyüme devam edecek

Büyüme devam edecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Mısır Çarşısı ve Kığılı Pasajı’nı ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tek tek bütün esnaflarla tokalaşan Taha Özhan, ayrıca vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. Türkiye’de ve Malatya’da kalkınmanın ve istikrarın sürmesi adına Malatyalılardan destek isteyen Taha Özhan, Türkiye’de gerçek anlamda sosyal devlet anlayışını AK Parti iktidarının yerleştirdiğine işaret etti.
“EKONOMİ 800 MİLYAR DOLARA ULAŞTI”

986467“200 milyardan 830 milyara dolara ulaşmış bir ekonomimiz var” diyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Biz ülkeyi 230 milyar dolarlık bir milli gelirle devraldık. Geçen yıl 800 milyar doların üzerinde gelire ulaştık. İhracatta 36 milyar dolardan, 160 milyar dolara ulaştık. Türkiye, her alanda gelişti, kalkındı. Ülkemizde yatırımlar şahlandı, ekonomimiz şahlandı, Türkiye istikrara kavuştu. Bundan sonraki süreçte de Türkiye’miz ve Malatya’mız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde şahlanmaya ve büyümeye devam edecektir.”

 

MİMARLAR ODASI’NA ZİYARET
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Mimarlar Odası Malatya Şubesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Taha Özhan’ı Mimarlar Odası Başkanı Habib Ahmet Coşkun ve üyeler karşıladı.

 

Ziyaret esnasında Taha Özhan’a oda hakkında bilgiler veren Başkan Habib Coşkun, Mimarlar Odası’nın yurt genelinde 21 şubesinin, 79 ilde de temsilciliğinin bulunduğunu ifade ederek, “Büyük bir meslek örgütü olan Mimarlar Odası, gerektiği zaman da önemli bir kamu görevi gören önemli bir meslek örgütüdür. Bu noktada geçtiğimiz yıllarda Malatya’da birçok sempozyuma ve birçok uluslararası konferansa ev sahipliği yaptık” ifadelerine yer verdi.
“DÖNÜŞÜMLER SANCILI OLUR”
Milletvekili Adayı Taha Özhan ise, Türkiye genelinde ciddi bir kalkınma hamlesinin başlatıldığını vurgulayarak, “Şehirlerimizi, eski ve köhneleşmiş yapılarımızı hızlıca dönüşeme tabi tutmak bizleri ciddi şekilde zorladı. Bu şekildeki dönüşümler sancılı olur. Tam da bu noktada Mimarlar Odası gibi odaların bizlere kurucu etkiler vermesini isteriz. Bunu zaman zaman gerçekleştirdik. Zaman zaman gerçekleştiremedik. Ama son tahlilde bu ülkede bu şekilde hep beraber yaşayacağız. İnşallah 7 Haziran seçimleri hayırlara vesile olur. El birliği ile kentsel dönüşümlerimizi, şehirlerimizin dönüşümünü sizlerden aldığımız destek ve milletimizden aldığımız güçle en hayırlı hizmetlere dönüştürmek için gayret sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.