19.07.2025 -Türkiye Son Habercilikte Son

Basına ve Kamuoyuna

Basına ve Kamuoyuna

BASINA VE KAMUOYUNA

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki Genel Başkanı, değerli devlet ve basın insanı Sayın Altan Öymen’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Altan Öymen; Türkiye siyasetinin ve basınının hafızası, kalemi ve vicdanıydı. Gazeteciliğe 1950 yılında başlayan, ANKA Haber Ajansı’nı kurarak haberciliğe kurumsal bir katkı sunan, yıllarca köşe yazılarıyla kamuoyunu aydınlatan Sayın Öymen; aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında milletvekilliği, bakanlık ve 1999–2000 yılları arasında Genel Başkanlık görevini büyük bir onurla üstlenmiştir.

Siyasi yaşamında daima nezaketi, dürüstlüğü, bilgiye ve liyakate dayalı yaklaşımlarıyla örnek olmuş; CHP’nin zor zamanlarında partiyi yeniden toparlayacak iradeyi göstermiştir.

Altan Öymen; demokrasiye, basın özgürlüğüne ve Cumhuriyet değerlerine yaşamı boyunca bağlı kalmış gerçek bir Cumhuriyet aydınıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Örgütü olarak kendisini saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kendilerine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, basın camiasına ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine başsağlığı diliyoruz.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

 

Barış YILDIZ

CHP MALATYA İL BAŞKANI

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.