09.05.2025 -Türkiye Son Habercilikte Son

Başkan Kılıç ; Anne,ayaklarının altına cennetin serildiği kutsal bir varlıktır

Başkan Kılıç ; Anne,ayaklarının altına cennetin serildiği kutsal bir varlıktır

Başkan Kılıç ; Anne,ayaklarının altına cennetin serildiği kutsal bir varlıktır

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,Anneler Günü’nde yayımladığı mesajında anneliğin hiçbir şeyle kıyaslanamayacağını ifade ederek ayaklarının altına cennetin serildiği kutsal bir varlık olduğunu söyledi.

Yüce dinimizin her canlıya ayrı ayrı değer verdiğini,hiçbir canlının asla haksızlığa uğramasına müsaade etmediğini belirten Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,kadına apayrı bir değer verilerek müstesna bir yer ayrıldığını söyledi.

Kadınların hiçbir değere sahip olmadığı,köle pazarında satıldığı ve kız çocuklarının canlı canlı toprağa gömüldüğü dönemlerde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed A.slm “ Cennet annelerin ayakları altındadır “ diyerek karanlık bir döneme son vermiş ve kadına asıl değeri vermiştir. İslam Dini,bütün canlılara değer vermiş hepsinin hak ve hukukunu layıkıyla korumuştur. Bu Yüce dinin mensupları olarak buna göre yaşamak zorundayız.Kadın ; Annedir, eştir,bacıdır,haladır,teyzedir . Ona göre davranmakla mükellefiz.

İyi yetişmiş bir annenin yetiştirdiği çocuklar bu ülkenin düzenin sağlar,gelişmesinde büyümesinde katkıda bulunur. Anneliğin sadece çocuk doğurmaktan ibaret olmadığının farkında olan annelerin yetiştirdiği çocuklar ülkenin bağımsızlığı için iç ve dış unsurlarla canları pahasına mücadele ediyor. Bugün eğer ülkede huzur içerisinde yaşıyorsak işte bu annelerin yetiştirdiği evlatların sayesindedir. Bu vesileyle de vatan savunmasında,terörle mücadelede, iç güvenliğin sağlanmasında can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anarken,bu yiğitleri yetiştiren annelerin de ellerinden öpüyorum.

Yeniden Refah Partisi, ülkede her alanda kadının ön plana çıkması gerektiğini savunuyor ve kadının ekonomide,kent yönetiminde,mecliste yer alması gerektiğini söylüyor. Kadınlarımız için hazırlanan onlarca projeyle Yeniden Refah Partisi ‘nin iktidarında üreten,yetiştiren ve ülkenin büyümesinde büyük katkıda bulunacak kadınlarımız,sosyal yaşantıda da herkesin hak ve hukuna riayet eden bir nesil yetiştireceklerdir.

Bu vesileyle yaş farkı gözetmeksizin bütün annelerimizin ellerinden öpüyor,her zaman başımızın tacı olduklarını ifade ederek sağlıklı,huzurlu ve güvenli bir hayat sürmelerini diliyorum” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.