15.03.2026 -Türkiye Son Habercilikte Son

Başkan Şengönül: “Bu Mübarek Gece Birliğimize Vesile Olsun”

Başkan Şengönül: “Bu Mübarek Gece Birliğimize Vesile Olsun”

Başkan Şengönül: “Bu Mübarek Gece Birliğimize Vesile Olsun”

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şengönül mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gönüllerin huzurla dolduğu, rahmet ve mağfiretin yeryüzüne yayıldığı mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın manevi sevincini yaşıyoruz.
Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu kutlu gece; birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştiren müstesna bir zaman dilimidir. İnancımızdan aldığımız güçle, milletimizin birliği ve devletimizin bekası için her zaman olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.
Türk milleti tarih boyunca imanıyla, vatan sevgisiyle ve sarsılmaz iradesiyle nice zorlukları aşmış; birlik ve beraberlik içerisinde güçlü yarınlara yürümüştür. Bizler de bu kutlu mirasın taşıyıcıları olarak Türk-İslam ülküsünü yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya kararlıyız.
Bu mübarek gecede; vatanımızın huzuru, milletimizin dirliği, şehitlerimizin ruhlarının şad olması ve mazlum coğrafyalarda akan gözyaşının dinmesi için dua ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz milletimiz olmak üzere tüm Türk-İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.