Davanız Davam Emanetiniz Emanetim

Davanız Davam Emanetiniz Emanetim
Son bir haftadır Malatya’da bilbordlarda Kara Eylül darbesinin psikolojisini hatırlatan afişler görüyoruz. Bu dönem ülkücü hareketin direkt hedefte olduğu, işkencelerin, sürgünlerin ve idamların yaşandığı bir dönemdi. Tarifi mümkün olmayan bu acıların, ayrılıkların ardından tam 41 yıl geçmiş olmasına rağmen kara Eylül darbesi hala hafızalarda unutulmuş değil.
İşte bu dönemde Arkadaşlarının idamına şahit olan iş insanı Reşat Erdoğan tam bir ahte vefa örneği göstererek çizgisini bozmadan gerçekten dava arkadaşlarının emanetine ve kavgasına sahip çıkmakta, önemli gün ve haftalarda ülkücü şehitlerimizi anmakta ve topluma hatırlatmaktadır. Karababa mezarlığındaki ülkücü şehitliğinin çevre düzenlemesini yaparak vefa örneğini göstermesi ilk akla gelen icraatlarından.
12 Eylül zihniyetini büyük bir öfke ile kınıyorum. Şehitlerimize rahmet geride kalanlara selamet dilerim. Ne mutlu ahte vefası olanlara.
