Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Mevlid-i Şerif Programı
9 Kasım 2025 – Malatya
KONU: Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Mevlid-i Şerif Programı
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından bir Mevlid-i Şerif programı düzenlenecektir.
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Emircan Eren, 10 Kasım Pazartesi günü Paşaköşkü Camii’nde gerçekleştirilecek olan programa tüm Malatyalıları davet etti.
Emircan Eren açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık iradesini yeniden ayağa kaldırmış, bize çağdaş bir Cumhuriyet armağan etmiştir.
Onu anmak; fikirlerini, değerlerini ve Cumhuriyet bilincini yaşatmaktır.
Bu vesileyle 10 Kasım günü, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizle birlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Paşaköşkü Camii’nde ikindi namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutacağız.
Aziz hatırasını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.”
Program, 10 Kasım 2025 Pazartesi günü Paşaköşkü Camii’nde, ikindi namazı öncesinde gerçekleştirilecektir.
Emircan EREN
İYİ Parti Malatya İl Başkanı
