16.09.2025 -Türkiye Son Habercilikte Son

Karademir: “Şehit ve Gazi Ailelerinin Borcu Hiçbir Zaman Ödenmez”

Karademir: “Şehit ve Gazi Ailelerinin Borcu Hiçbir Zaman Ödenmez”

Karademir: “Şehit ve Gazi Ailelerinin Borcu Hiçbir Zaman Ödenmez”

MAGİNDER Başkanı Karademir, “Bu vatan kolay kazanılmadı. Şehit ve gazi ailelerinin borcu hiçbir zaman ödenmez, onların dualarıyla ayakta duruyoruz” dedi.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, Malatya Gaziler ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Seydi Aldemir, yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Seydi Aldemir, nazik ziyaretlerinden dolayı Karademir’e teşekkür ederek, “Salih başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz, maşallah çok başarılı. Malatya’nın sorunlarının çözümü noktasında kendisinin gayretlerini yakinen görüyoruz. Bizlere de her zaman desteklerini sunuyor. Bu ziyaretinden dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ise şehit aileleri ve gazilerin toplumun en değerli emanetleri olduğunu vurguladı. Karademir, “Bizler her zaman söylüyoruz; bu vatan, bu millet şehit ve gazi ailelerine ne kadar teşekkür etse azdır. Onların borcu hiçbir zaman kapanmaz. Biz onların her zaman yanındayız. Bu topraklar kolay kazanılmadı, bu ülkenin bugün huzur içinde yaşaması, şehitlerimizin fedakârlıkları ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesindedir. Onların sayesinde biz rahatça ticaret yapabiliyor, huzurla evimize gidebiliyoruz. Onların duaları bizim için en büyük güçtür” diye konuştu.
Şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmanın toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Karademir, “Bizim için bu aileler çok kıymetlidir. Jandarmamız, polisimiz, askerimiz 7 gün 24 saat vatan nöbetinde. Bizler de onların geride bıraktığı kıymetli emanetlere sahip çıkmak zorundayız. Devletimize Allah zeval vermesin, biz de elimizden geldiği kadar hem devletimize destek olmaya hem de şehit ve gazi ailelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Onların ihtiyaçlarını, dertlerini dinlemek, moral olmak, dualarını almak bizim boynumuzun borcudur. Bu sadece bir günle sınırlı kalmamalı, her gün yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Karademir, şehit anneleri, babaları ve gazilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek “Onlarla ne kadar bir araya gelsek bizim için o kadar kıymetli. Onların duası, bizler için en büyük kazanımdır. Bugün burada olmamızın nedeni de onların hayır dualarını almak ve yanlarında olduğumuzu göstermek. İnşallah bundan sonra da sık sık bir araya geleceğiz. Kıymetli başkanımız Seydi Aldemir ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.