TürkiyeSON - 26.04.2024 -

1461 Trabzon Maçı Hazırlıkları Başladı

1461 Trabzon Maçı Hazırlıkları Başladı

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, takımın eksiklerinin olduğunu ve bu eksiklerin tamamlanacağını söyledi.

eYeni Malatyaspor, Bolu kampının ardından Malatya’da toplanarak, ligin ilk haftasında 1461 Trabzon ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde toplanan futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma yaptı. Antrenmana teknik heyetin bilgisi dahilinde Samed Kartal ile Azad Filiz katılmadı.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Yücel İldiz, zorlu bir sezona hazırlandıklarını kaydetti.
Malatya’da bulunduğu için mutlu olduğunu ifade eden İldiz, “Malatya’da olmanın heyecanını yaşıyorum. Uzun yıllar sonra Malatya’da olmak güzel” dedi.

Tecrübeli teknik adam zorlu bir göreve soyunduklarını ifade ederek, “Zor bir göreve soyunduk. Malatyalılar ’Hocam zaten kolay olsaydı size rica etmezdik’ diye espri yapıyorlar. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, medya, taraftar ve kamuoyu ile birlikte Yeni Malatyaspor’u başarılı kılmak için çalışacağız. Sezona Bolu Gerede’de başladık. Eksiklerle ve çok yoğun çalışmalarla sezon hazırlıklarına başladık. Kervan yolda dizilir misali yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlayarak yola devam ettik. Bu şekilde birinci etabı geçirdik. İkinci etapta yoğun çalışmalara, saha çalışmalarını da katarak çalışmalara başladık. İkinci etapta çok yüklü çalışmalar yaptık. 4 tane hazırlık maçı oynadık. Çok yararlı bir kamp dönemi oldu. Bu arada eksiklerimizi gidermeye çalıştık” diye konuştu.

“EN 3 NOKTA TRANSFER YAPILACAK”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, yönetimin transferle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. İldiz, “Geçen yıldan takımda kalan arkadaşlarımızın yanına takviyeler yapıldı. Çalışmalar devam ediyor. En az 3 tane daha nokta transfer yapacağız. Bu anlamda yoğun bir çalışma var. Takıma gelen arkadaşlarımızın direkt katkısı olması dolayısıyla bu transferler yapılacak. Bu sayı 4’de olabilir ama takıma direkt katkısı olabilecek arkadaşları alacağız. O zaman amaçlarımız hakkında daha net konuşabilirim ama birincil amacımız Yeni Malatyaspor olarak çok iddialı ekiplerin olduğu bir sezonda sağlıklı ve güvenli bir takım olarak bir kere bu ligde varlığımızı ispat etmek. Yapacağımız transferler sonunda da genel amacımızı da açıklayabilirim. Şu an için gerçekçi olmak gerekirse sağlıklı, ayakları yere sağlam basan, her zaman olduğu gibi çağdaş futbol oynayan, futbol kamuoyunun beğenisini kazanan Yeni Malatyaspor’u sahada göstermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“DOĞRU YOLDAYIZ”

Tecrübeli teknik adam, takımın eksiklerinin olduğunu ve bu eksiklerin tamamlanacağını ifade ederek, yönetimin eksikleri giderme adına çalıştığını söyledi. Yönetimin ’Ne eksiğimiz varsa alacağız’ dediğini basın mensuplarıyla paylaşan İldiz, eksiklerin tamamlanacağına inandıklarını belirtti. İldiz, hazırlık maçlarında alınan sonuçlarla ilgilenmediğini kaydederek, “Ben, skorlarla ilgilenmem. Gelişmeler açısından doğru yoldayız. Ama henüz tam değiliz, eksiklerimiz var” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.