TürkiyeSON - 17.05.2024 -

2015-2016 Malatya’daki Üst Akıl

2015-2016 Malatya’daki Üst Akıl

Sayın valim burası örgütün toplantı yeri 2014.2015.2016 bunun gibi daha birçok bulunabilirdi ama ne hikmetse daha önce size bir  yazı yazdım sitemde SAYIN VALİM başlıklı okusaydınız size bir refarns olurdu Bu şehir ikinci orduyu bulunduran aynı zamanda kozmopolitik bir şehir sizden önce görev yapanlar belki bilerek,belki bilmeyerek bazı şeyleri göz ardı etmişlerdir.

2015-2016 yıllarında son bulunan okul içindeki gizli bölme hariç oteller,özel evler,bazı büyük iş yerlerinin toplantı salonunda Türkiye’nin hangi şehrinde FETÖ ve bazı devletlerin Büyük elçiliği himayesinde çalışan sözde büyük eliçi personeli olan kimler gelip buralarda 15 Temmuz’un ön hazırlığını şehrimizde kimlerle yaptılar.

Aynı zamanda kendisini devletin bazı istihbarat ve müsteşar sıfatında ya görevden alınmış açıkta yada görevde oda olmazsa onlarla işbirliği içinde olup kendisini aynı kategoride gösteren kimler geldi ama bu kadar işin içinde siz bakamasınız dahi, sizin basın dairesi sorumlusu size ulaştırması lazımdı, şimdi Malatya’nın en büyük sorunu çalışmayan veya çalıştırılmayan bir istihbarat ve emniyet sorunu var.

Malatya 15 temmuz darbe girişimin 3. büyük şehri ama ne hikmetse bir üst AKIL Malatya’da ancak bir bankayla ilişkisi olan öğretmen veya bir memur sendikasına üye olmuşlarla uğraşıyor diğer yakalan FETÖ mensuplarını yolda gecene sorsanız oda biliyor sayın Cumhurbaşkanımız size toplantıda söyledi size kim gelirse rica ve kefilim konusunda beni arayın arayın geldiler bakın bu şehirde hiçbir FETÖ çalışması kayda değer yapılmamıştır.

Artık bu iş Malatya’yı aştı ANKARA bu işe el atması lazım yoksa Malatya’nın ÜST AKLI hiç bir şekilde izin vermez.

Şimdi size ve Ankara’ya

Eskiden Devlet’i Ala Yani Padişah il sorumlularını(eski eyalet sorumluları) huzura çağırdığında gelen o ili’n sorumlusu ilk sözü Padişahım çok Yaşa ve Padişah’ın ilinizde asayiş ve insanların devlete bakış açısını sorduğunda ilimiz asayiş açısında çok berkemal İnsanlarımız çok mutlu ve sizlere dua ediyorlar derlerdi,dönüp şehrine geldiğinde (yani eyalete geldiğinde ) Padişahla görüştüm git orayı senden sorurum sorumluluk sende asayiş ve insanları mutlu olabilmesi senin elinde sen ne dersen doğrudur derlerlerdi.Bilmem anlatabildim mi ? Vesselam

 

 

Malatyalı Hakkı Şenyiğit

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.