TürkiyeSON - 19.04.2024 -

% 70,27 EN AZ 10 PUAN ÜSTÜ BAŞARIDIR

% 70,27  EN AZ 10 PUAN ÜSTÜ BAŞARIDIR

% 70,27. EN AZ 10 PUAN ÜSTÜ BAŞARIDIR

2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Malatya AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a % 70,27 oy vermişti. 15 Temmuzdan sonra gerilen bu ortamda dik duruşuyla, darbeye verdiği tepkiyle bu oyun birkaç puan daha yukarısı AK Parti Malatya Teşkilatın ana Görevidir. Tabi ki birde bu seçimde tek AK Parti yok. Bunun yanında MHP ninde oyları var ve diğer partilerden gelecek oyla bu oran 2014 göre en az 10 on puan yukarı çıkar. Eğer AK Parti teşkilatı iyi çalışırsa bu oran daha da yukarı çıkmalıdır. Eğer bu puan altına düşerse bu AK Parti Malatya teşkilatı ve vekil ve mevcut Belediye Başkanların kabahati. İlde genelde de AK Parti Genel Merkezin hatası olur. Büyük oyun oynanıyor.

AK Parti genel merkez yöneticileri bunu biran önce tespit edip sorunu çözmeli, yoksa Referandumda çıkacak oy Malatya’nın özellikle AK Parti teşkilatının bir İmtihanıdır. Bakalım görelim gidişat iyi değil. Sorunu çözecek asıl kişi AK Parti Genel Başkan yardımcısı sayın Öznur Çalıktır. Sayın Çalıkta bilmeli. Yarın seçim startı verilince çoğu etekler boşalır. Bunda zarar AK Partiye yansır. Her şeye hakim görüntüsü vermektense, her görüşe açık olup dinlemeli, çok iyi düşünmeli, halkın içine girebiliyorsa girmelidir. Sadece Vakıf ve Derneklerle bu iş yürümez. Üstelik Malatya’daki Vakıf ve Dernekler halkın gözünde eski yeri yoktur.  Zamanları da yok olacaktır.

7 haziran seçimi baz alınmalıdır. Benlik duygusu devam ederse, şu ana kadar devam ediyor ki, o zaman kaybeden sizler olursunuz unutmayın. Sayın Öznur hanım kimse sütten çıkmış AK kaşık değildir. Basınla bizleri kontrol altına almayı, takip ettirmeyi bırakın. Biz bu Vatanın Çocuklarıyız. Maddi İmkanımız olmayabilir, kolumuzda bir saatimiz olmasada, gönlümüzde İman dolu Vatan sevgisi vardır. Maddi sevgi yoktur, makam sevgisi yoktur, belki akrabalarınızı da bir işe koyamayabiliriz, hatta kendimizde geçinmede zorlanabiliriz, ama Şerefimizle Onurumuzla bu Bayrağa Sahip Çıkanlardanız.

VESSALAM

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.