Battalgazi’de Yaz Etkinlikleri Hafta Sonuna Damga Vurdu
MALATYA (MHA) – Battalgazi Belediyesi’nin hafta sonu düzenlediği konser, çocuk şenliği ve yaz okulu etkinlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yaz boyunca sürecek programlarla kültür, sanat ve sosyal faaliyetler ilçenin farklı mahallelerine taşınacak.
Battalgazi Belediyesi, yaz mevsimi boyunca sürdürdüğü kültürel, sosyal ve eğitsel etkinliklerine hafta sonunda da devam etti. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programlar, çocukları ve aileleri bir araya getirdi.
Hafta sonu düzenlenen Yaz Akşamları konseri, çocuk şenliği ve yaz okulu etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşirken, vatandaşlar yaz akşamlarını sosyal ve kültürel etkinliklerle değerlendirme fırsatı buldu.
Yaz Akşamları Fırat Mahallesi’nde Başladı
Battalgazi Belediyesi’nin mahalle mahalle gerçekleştireceği “Yaz Akşamları” programının ilk durağı Fırat Mahallesi oldu. Sanatçı Ahmet Uçar’ın sahne aldığı konserde vatandaşlar müzik eşliğinde keyifli bir akşam yaşadı. Yoğun ilgi gören programın yaz boyunca ilçenin farklı mahallelerinde devam edeceği bildirildi.
Çocuklar Şenlikte Doyasıya Eğlendi
Zafer Mahallesi’nde düzenlenen Çocuk Şenliği’nde ise çocuklar oyunlar, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Ailelerin de yoğun katılım gösterdiği programda, çocukların sosyal gelişimlerini destekleyen aktiviteler gerçekleştirildi.
Yaz Okulu Sürüyor
Hasırcılar Kültür Merkezi’nde devam eden Yaz Okulu programında ise çocuklar eğitsel ve sosyal faaliyetlerle yaz tatillerini verimli geçiriyor. Farklı yaş gruplarına yönelik hazırlanan etkinliklerle çocukların hem öğrenmeleri hem de sosyal becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.
Battalgazi Belediyesi yetkilileri, yaz dönemi boyunca kültür, sanat, eğitim ve spor alanındaki etkinliklerin ilçenin farklı mahallelerinde devam edeceğini belirterek, tüm vatandaşları düzenlenecek programlara davet etti.
