30.04.2026 -Türkiye Son Habercilikte Son İbrahim Doğan

İl Başkanı Bakan’dan 1 Mayıs Mesajı

İl Başkanı Bakan’dan 1 Mayıs Mesajı

İl Başkanı Bakan’dan 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Bakan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz’ Hadis-i Şerifi; emeğe bakışımızın, adalete olan hassasiyetimizin ve insana verdiğimiz değerin en açık ifadesidir. Bu kutlu öğreti, alın terine saygıyı ve hakkın zamanında teslim edilmesini bizler için bir sorumluluk kılar.

1 Mayıs; emeğin kıymetini hatırlatan, dayanışmanın önemini ortaya koyan ve adil bir hayat mücadelesinin altını çizen anlamlı bir gündür. Bizler; insanı merkeze alan medeniyetimizin izinde, emeği kutsal bilen, emekçiyi baş tacı eden bir anlayışın temsilcileriyiz.

Helal rızkını alın teriyle kazanan, üretimiyle hayatı omuzlayan emekçi kardeşlerimizin gayreti; büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin en sağlam dayanağıdır. Onların azmi, sabrı ve fedakârlığı; Türkiye Yüzyılı hedeflerimizin hayata geçmesinde en büyük gücümüzdür.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; emekçimizin hakkını korumaya, sosyal adaleti güçlendirmeye ve çalışma hayatını daha ileriye taşımaya kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu vesileyle; ülkemizin kalkınmasına, şehirlerimizin ihyasına ve geleceğimizin inşasına alın teriyle katkı sunan tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor; sağlık, huzur ve bereket dolu bir ömür diliyorum.”

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.