18.08.2026 -Türkiye Son Habercilikte Son İhsan Doğan

Malatya’da TOKİ Şantiyesinde İşçilerin Kaldığı Konteynerde Yangın

Malatya’da TOKİ Şantiyesinde İşçilerin Kaldığı Konteynerde Yangın

MALATYA (MHA) – Malatya’nın Battalgazi ilçesinde YOKi inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının sürdüğü bildirildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Çavuşoğlu Mahallesi’nde bulunan bir inşaat şantiyesinde işçilerin konakladığı konteynerlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevlere itfaiye ekipleri müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

 

Konteynerlerin boş olduğu bildirildi

 

İlk belirlemelere göre yangının çıktığı sırada konteynerlerin içerisinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

 

Ekiplerin yangını kontrol altına almak için müdahalesi sürüyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.